Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Апач М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. |
Апач М. В. Безпечність Чорноморських молюсків за показником вмісту важких металів [Електронний ресурс] / М. В. Апач, Н. О. Боліла, О .В. Сидоренко // Товарознавчий вісник. - 2016. - Вип. 9. - С. 92-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2016_9_15
| 2. |
Сидоренко О. Біологічна цінність білків Rapana venosa [Електронний ресурс] / О. Сидоренко, М. Апач, Г. Буркацька // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 159–168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_19 Наведено результати дослідження хімічного складу та біологічної цінності чорноморської рапани свіжомороженої й термічно обробленої (вареної) за різних періодів вилову. Проаналізовано амінокислотний склад білків їстівної частини молюсків, надано їх порівняльну оцінку. Встановлено високу харчову цінність м'яса чорноморської рапани, що вказує на доцільність збільшення її промислу та використання як біологічно цінної сировини в харчових технологіях.
| 3. |
Апач М. Морфометричні показники ідентифікації Rapana venosa [Електронний ресурс] / М. Апач, О. Сидоренко, Г. Буркацька // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 117–129. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_16 Проведено дослідження гістологічних, морфологічних ознак і масово-розмірних показників рапани чорноморської: відношення маси мушлі до її висоти, загальної маси молюска, маси мушлі, сирої маси м'якого тіла, маси нутрощів, маси білого тіла молюска; вгодованість рапани в досліджуваній акваторії Чорного моря.
| 4. |
Апач М. В. Перспективи харчового використання рапани чорноморської (Rapana Venosa) [Електронний ресурс] / М. В. Апач, О. В. Сидоренко, О. В. Романенко // Вісник Львівської комерційної академії. Серія товарознавча. - 2016. - Вип. 16. - С. 69-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vlca_2016_16_15
|
|
|